Solstitiul magic

Am intrat din nou in ceea ce numesc eu "perioada solstitiului". De fapt, solstitiul a trecut, dar magia lui si energia sa va mai ramane pentru ceva timp. Aceasta magie (puls energetic) o numim si spiritul Craciunului, desi nu cred ca aceasta perioada are vreo legatura cu persoana in cauza (Iisus). Pacat ca tot noi oamenii stricam aceasta "magie", legand, in continuare, sarbatorile celeste de mancare, bautura multa si ucis animale (taiat porci).Sper ca va veni in viitor o zi in care oamenii vor uita de cumparaturi, mancare si bautura multa, televizor, laptop, smartphone si vor iesi sa petreaca, magia solstitiului afara impreuna cu ceilalti din jur.Pana atunci, va doresc un Solstitiu fericit!!!cititi si: Ignatul, sau cum sa distrugem magia Solstitiului             

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate