Sony PlayStation 5 – compatibilitate cu generația anterioară și suport 8K

În mod neașteptat, unul din dezvoltatorii PlayStation, Mark Cerny, a dat un interviu exclusiv pentru Wired, în care a vorbit despre consola din noua generație Sony. Acesta a evitat să o numească PlayStation 5, utilizând definiția next-gen.

În interviu Cerny a declarat că noua consolă PlayStation nu va fi lansată în 2019, dar kiturile și prototipurile pentru dezvoltatori au fost deja trimise, iar jocurile pentru noua generație sunt în proces de producție.

Partea hardware principală a PlayStation 5 va fi un chip de la AMD. Acesta va fi un procesor cu 8 nuclee (arhitectura Zen 2) din generația a treia Ryzen, realizat după procesul tehnologic de 7 nanometri. Anterior s-a presupus că aceste procesoare vor apărea pe piața PC-urilor la mijlocul anului 2019. Acceleratorul video va fi pe arhitectura Navi. Consola va suporta grafică în rez...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate