Soseaua Nordului apartament cu vedere Parcul Herastrau

Cu o pozitie deosebita, apartamentul propus spre inchiriere are in componenta sa 4 camere si este situat la etajul 4 intr-un bloc amplasat pe Soseaua Nordului. Cu vedere catre Parcul Herastrau, are o suprafata utila de 152 mp, dispune de dotari si finisaje pemium. Foarte luminos, apartamentul se compune din vestibul, living, bucatarie deschisa, hol, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare deservite de inca o baie, grup sanitar si balcon. In subsolul imobilului se afla cele doaua locuri de parcare. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, cu mobilier modern, bucatarie mobilata si echipata. Blocul dispune de receptie, paza permanenta cu monitorizare video., http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/11/2Inchiriere-apartament-Nordului-HerastrauIMONORD-3-camere-www.olimob.ro67.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/soseaua-nordului-apartament-cu-vedere-parcul-herastrau-2/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate