Soutache – o scurta introducere

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Minina Handmade

Daca iti place broderia sau esti un fan al margelitului in general, broderia Soutache este ceva ce-ti poate face placere sa incerci!

O privire in istorie

Broderia soutache este o tehnica care dateaza din secolul al paisprezecelea. Pronuntat „soo-tash”, cunoscuta si ca panglica din Rusia sau Galloon, este facuta cunoscuta mai ales prin arta franceza de ‘passementerie’.

Soutache a fost initial utilizat pentru realizarea de articole decorative cusute pe haine de lux, de spectacol sau uniforme de gala. Caftanele din bumbac si tunicile au adesea broderie soutache si au fost in mod traditional purtate de oameni din intreaga lume (Rusia, Africa de Vest, Maroc). Costumele Mariachi, purtate de muzicienii care interpreteaza muzica originara din Jalisco, Mexic, sunt cunoscute pentru modelele lor soutache impletite si divers colo...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate