SPALARE DE BANI NEGRI Prin Propagandă pe bani publici la TV: Publicul nu știe când se uită la o emisiune plătită de partide!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Sorin Grindeanu, fost premier al României, este, în prezent, unul dintre cei care conduc PSD. Social-democrații au alocat sume considerabile, în trecut, pentru a avea acces la televiziuni, însă refuză să facă publice datele.

Un telespectator care s-a uitat în 2021 la televiziunile din România nu își poate da seama când a urmărit o transmisiune plătită de un partid. Se poate constata o linie editorială a postului, dar fără o informare directă pentru telespectator.

Europa Liberă a dezvăluit că aproape 25 de milioane de lei (5 milioane de euro) din subvenția încasată au fost utilizați de partide pentru promovarea în presă și propagandă.

Dacă PSD a refuzat să dezvăluie cu cine a încheiat contractele, informațiile publice arată că suma cheltuită este de peste 15 milioane de lei în doar șase luni.

PNL a prezentat și destinatarii sumelor, 1,3 milioane de lei plecând lunar din conturile partidului...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate