Statul vrea sa ne impoziteze cu orice pret

Technorati Profile De la 1 Mai va intra in vigoare impozitul forfetar. Cei care nu doresc sa plateasca acest impozit au, conform spuselor guvernantilor, posibilitatea de a inchidele firmele ce au pierderi sau nu realizeaza suficient profit. Dar inchiderea companiilor nu este chiar asa de usoara. In ultima perioada tot mai multe persoane au cerut incetarea activitatii companiilor a caror actionari erau. In continuare va prezentam opinia unia dintre acestia:

„Buna ziua,

Am aflat ca azi Guvernul discuta cu sindicate si patronate despre normele la impozitul forfetar. Doresc sa trimit un mesaj pentru eventuala conferinta de presa ce va avea loc . Sunteti singura porta voce care ma poate face auzit. Intrebarea este simpla: daca ramane sa impozitam forfetar orice firma cu sau fara venituri, de ce nu se da o ordonanta prin care cei care doresc sa se suspende sau sa inchida definitiv

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate