Statusuri pentru Anul Nou

Cele mai frumoase urari sau statusuri pe care le puteti afisa pe yahoo messenger pentru Anul Nou, pentru sarbatorile de iarna. Am adaugat si o "reteta" care o sa placa foarte multa.Anul nou...o bucurieviata toata sa va fie!bani, masina, fericire,sanatate si iubire.nu-i de-ajuns sa le doresti.tipa, lupta, da din coateasa le obtii pe toate!Unica ce lipseste este zapada!!!ea,ea lipseste…vreau sa fie nea:multa multa!!!Poate pina atunci Dumnezeu ne va darui acest cadou mult asteptat.Undeva cu 2-3 ani in urma chiar in noapte de Anul Nou a nins aproape 1m.Aceste daaaaa.bun cadou…Craciunul si Anul Nou ia-si compara cu braduti care niciodata nu se ofelesc,ei mereu sunt verzi dar ne adincim In ei atunci cind e ajunul lor.Da….la mine in suflet Craciunul si-a facut un locusor demult si undeva de la sfirsitul lunii Noiembrie ma gindesc numai la el(la C...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate