Stiati ca? 5 lucruri despre corpul uman

Suntem in secolul tehnologiei dar asta nu ne tine deoparte din a afla totul despre corpul uman. Oamenii de stiinta s-au concentrat de asemenea pe cele mai complexe procese ale corpului nostru.

In ultimii zeci sau chiar sute de ani, omenirea a facut un salt major in evolutie. De la Charles Darwin, care a produs un soc teribil afirmand ca specia umana face parte din regnul animal. Pana in zilele noastre cand matematicianul John von Neumann, a calculat că mintea umană poate inmagazina 280 de catralioane de biţi de memorie. Totusi, in incercarea de a dovedii stiintific procesele prin care trece corpul uman, unele s-au dovedit a fi fara rezolvare,iar altele fac parte din viata de zi cu zi si le facem fara sa le observa.

Primul si cel mai comun este SOMNUL. Nimeni nu poate demonstra de ce avem dorinta de a dormi.Calculele oamenilor de stiinta au aratat ca 36% din viata ne-o petrecem dormind,insa nimeni nu stie de ce ne dorim seara sa ajungem acasa in pat...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate