STOP – Viata ta e mai importanta decat Facebook

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe LaGramada

Chiar este adevarat, viata ta e mai importanta pentru pesoanele care te asteapta acasa nu pentru cele care te urmaresc pe Facebook!!!

STOP – Viata ta e mai importanta decat Facebook

Stiu ca internetul este imbaxit de acest subiect dar imi rezerv dreptul de a imi spune parerea. Hai sa vorbim putin despre trend-ul asta sinucigas de a fi live pe Facaebook in timp de conduci.

 

Crezi ca cei din online, te vor in viata la fel ca si cei care te asteapta acasa? Gresit!!! Fi atent la volan !!! Ceea ce s-a intamplat este un dezastru. Asa cum Pokemon Go nu te lasa sa ”vanezi” in timp ce conduci cu peste 30 km pe ora, Facebook ar trebuii sa ia masuri in ceea ce privesc aceste unelte de live.

E adevarat, nu e vina lor pentru ce se intampla si de aceea nu avem nimic sa le reprosam. Dar noi, cei care folosim gadget-urile si aplicatiile, sa fim mult mai atenti cu ceea ce se intampla in jurul nostru atunci cand conducem. Online-ul ne acapareaza atentia

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate