Sunt viu, n-am murit! Valoarea nu moare …

N-am mai scris nimic pe blog de fix 2 saptamani si din fix 2 motive. Primul ar fi ca stau prost la capitolul internet. Pe bune, am doar 5GB trafic de date pe luna in roaming si nah, ce-s 5GB? Se scurg imediat precum sentimentele pentru o prostituata imediat dupa ce ti-ai dat drumu. La final cand tragi linie constati ca defapt n-ai simtit nimic si ai mai dat si o gramada de bani degeaba. Iar cel de-al doilea motiv, ei bine am avut multe zilele futute, mult mai futute decat la inceput, iar cand am fost mai liber, am preferat sa dorm.

Nu prea am avut timp de stat oricum. Am avut curse cu multe descarcari prin nenorocita asta de Elvetie, ca m-am saturat de ea, iar la final de program n-am mai avut chef decat sa trag perdelele, sa mananc ceva, sa ling 2-3 beri si sa fut un somn pana a 2-a zi cand tre` s-o iau iar de la capat. NOTA: Prin a fute un somn ma refer strict la faptul ca trag un pui de somn … adica dorm!!!! Nici cu puii de somn n-am nimic. Defapt, nici nu-mi place pes...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate