? Sursele mele de liniște

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Eu funcționez pe două moduri: ori sunt în priză și agitată, ori sunt zen și liniștită. Nu prea există cale de mijloc, oricât aș încerca. Sincer, nici nu știu pe care îl prefer. Când sunt în priză, rezolv cele 1000 de lucruri de pe lista de “to do”, dar sunt neliniștită și grăbită. Când sunt zen, sunt mama fun. Mă bucur de perioada de concediu de creștere copil și sunt fericită că am scăpat de stresul cauzat voluntar sau involuntar de job. 

Care sunt sursele mele de liniște

Familia – familia este sursa mea de liniște dar și sursa mea de agitație de multe ori. Cred că înțelegeți la ce mă refer. :)) În majoritatea timpului mă relaxez petrecând timp cu ei. Îmi place să mă joc alături de copii, mă bucur și eu ca un copil de fiecare jucărie nouă de-a lor, de fiecare mic succes, de fiecare pas făcut înainte de către ei.

Natura – mă relaxează plimbările în nat...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate