Tabără de vară pentru copiii din cartierul Sătmărel

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Asociatia Stea
 Zilnic, de luni până joi, între orele 13.00 – 16.00 copiii au parte de activități de literație și numerație derulate prin metode de educație nonformală în vederea dezvoltării abilităților de scris, citit și socotit prin joc și activități interactive.

Copiii din cartierul Sătmărel care nu au fost în tabără în această vacanță, au posibilitatea să participe la activitățile pe care Direcția de Asistență Socială, în parteneriat cu Asociația Stea le organizează în cadrul Tabărei de vară ,, EDUCACTIV ”. 

Tabăra de zi se desfășoară la Căminul cultural Sătmărel, pe toată perioada vacanței de vară,  cu sprijinul mai multor grupe de cercetași voluntari din Franța. Locurile pot fi ocupate de toți copiii care au vârste cuprinse între 5-17 ani. Sunt disponibile 50 de locuri, fiind formate două grupe care ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate