Tabloul sferturilor Cupei Romaniei la fotbal

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Dinamo – Craiova, cel mai tare sfert de finala din CUpa Romaniei

Sursa foto: dolce-sport.ro

Joi, 11 ianuarie, la Casa Fotbalului au avut loc tragerilor la Sorti pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal.

Meci tare in sferturile de finala ale Cupei ROmaniei, acolo unde Craiova primeste vizita celor de la Dinamo Bucuresti, confruntarea avand loc in perioada 27 februarie – 1 martie asa cum urmeaza sa se decida. Cert este ca partida se joaca la Craiova, conform parametrilor care sunt luati in calcul, disputa are loc pe terenul celor mai slabe cotate echipe.

FCSB are cel mai usor meci, ea urmand sa mearga la Sibiu, pentru duelul cu revelatia AFC Hermannstadt, una dintre echipele care se lupta pentru promovare in prima liga. Sibienii sunt singurii care nu fac parte inca din Liga 1 si s-au calificat in aceasta faza a copetitiei, dar au reusit deja...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate