Tâncăbeştiul la Periş? Dar nu vă e ruşine deloc, tâncăbeşteni, pentru ce-aţi votat?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Europa Libera de Snagov

Cei de la Tâncăbeşti, nemulţumiţi de conducerea Primăriei şi de faptul că pentru Tâncăbeşti nu s-a făcut nimic, vor... nici mai mult, nici mai puţin decât să treacă la comuna Periş. Măi, oameni buni, nu vreau să fiu rea, dar decât să veniţi cu asemenea aberaţii, crezând că se face şi pentru voi ceva, de ce nu i-aţi luat de cap pe cei care l-au votat pe cel ce nu există contra băutură? NU vă e ruşine? A ieşit sau nu pe locul I cel ce nu există la Tâncăbeşti în 2016, deşi pentru Tâncăbeşti nu se făcuse nimic? Păi, şi atunci ce vreţi, măi? Luaţi-i  pe vecinii voştri de gât de ce-au votat ce-au votat în loc să veniţi cu astfel de aberaţii de propuneri! Dacă la Tâncăbeşti toată lumea vota altceva decât cel ce nu există, mai înţelegeam să fie supăraţi şi să ceară desprinderea de Snagov, dar în condiţiile date, mie mi-ar fi fost ruşine să vin cu o astfel de propunere. A ieşit sau nu pe locul I la Tâncăbeşti ce

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate