Târgul Darurilor de Crăciun, evenimentul care topeşte inimi

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Fabrica de fericire
Cel puţin pe a mea, Târgul Darurilor de Crăciun o topeşte în fiecare decembrie, de şase ani încoace. Nu e doar faptul că evenimentul este organizat de nişte buni prieteni ai mei, nu doar că, în timp, m-am împrietenit cu mulţi dintre artiştii care vin şi expun aici, ci e porţia aceea de suflet pe care cu toţii ne-o servesc, în ambalaje frumoase, în fiecare an. Atmosfera specială a Crăciunului o resimţi la târg cu prisosinţă, şi e imposibil să nu realizezi că oamenii aceia creativi vin la Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” nu doar să vândă o marfă, ci să aducă bucurie. Târgul Darurilor de Crăciun e locul ideal de unde poţi cumpăra daruri pentru cei dragi, lucruşoare speciale, unicat, create cu gust şi migală.
     Deşi luna decembrie încă nu a venit, Târgul Darurilor de Crăciun se conturează deja.  El va avea loc în perioada 18- 22 de...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate