Tecau si Niculescu eliminati din turneele la care au luat parte

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Horia Tecau si Jean Julien Rojer au fost elimnati de la Sydney. Niculescu spune si ea adio la Hobart

Sursa foto: tvr.ro

Joi dimineata, Horia Tecau&Jean Julien Rojer au fost eliminati din semifinalele turneului de la Sydney, in timp ce Monica Niculescu nu s-a prezentat la Hobart.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au facut un meci neasteptat de slab in penultimul act al probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney. Dupa ce a trecut fara set pierdut de echipe cu mai mari pretentii, perechea romano-olandeza nu le-a putut face fata outsiderilor Lennard Struff si Viktor Troicki, sportivi in fata carora au pierdut in minimum de seturi.

Daca primul set a fost pierdut la loteria tie-break-ului, 6-7 (5), actul al doilea a fost la discretia adversarilor, Struff/Troicki avand 5-0, dupa ce au reusit sa faca fructifice trei din cele sase mingi de break de care au beneficia...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate