Tehnologii futuriste din industria auto care chiar au o sansa

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe ROMASIG Broker Blog

Tehnologiile si inovatiile noi nu vor disparea din industria auto. Fie pentru siguranta, distractie, utilitate sau pur si simplu inovatie. Pentru a aduce ceva nou acestei industrii, dezvoltatorii auto lucreaza constant. Majoritatea tehnologiilor noi au fost dezvoltate si aplicate pe masini in jurul ideii de siguranta, insa unele sunt menite sa revolutioneze industria automobilistica si industria transporturilor.

Airbag-uri care ajuta la franare

Airbag-urile, de cand au fost descoperite, s-au imprastiat intr-un mod eficient prin toata masina amplasandu-se astfel in masinile noi, la genunchi, lateral, sub noi, si chiar si in centurile de siguranta.

Mercedes lucreaza la un mod de a transforma un sistem pasiv de siguranta in unul activ prin intermediul airbag-urilor. Ei tintesc sa ajute la oprirea masinii inaintea unui ac...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate