Telefoanele Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra și iPhone 11, 11 Pro respectiv 11 Pro Max luate la bani mărunți

Și la început de 2020 cei mai mari producători de telefoane mobile la nivel mondial rămân Samsung și Apple. Oridinea în care rositm numele celor doi giganți contează mai puțin deoarece fiecare din terminalele produse de ei își are prorpii fani. Dar acum că la seria S de la Samsung, familia regală a companiei, au apărut trei membri noi: Samsung Galaxy S20, S20 Plus și S20 Ultra, demni de a face concurență telefoanelor iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max, privind obiectiv toate aceste aparate ale celor două companii, în care merită să investim?

Display

Totate cele trei terminale noi de la Samsung sunt dotate cu display-uri Dynamic AMOLED cu rezoluție de 3200 x 1440 pixeli. De aceea, din acest punct de vedere, singura diferență dintre ele este mărimea, Samsung Galaxy S20 fiind cel mai mic dispozitiv și S20 Ultra cel mai mare.

În comparație cu Samsung, Apple nu a acordat aceeași atenție tuturor celor trei terminale ale sale, dot...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate