Telefonul Asus ROG vine într-o valiză

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe GameBros - Stiri si Review Jocuri

Unul dintre cele mai interesante smartphone-uri ale acestui an este în cele din urmă pe cale de a fi trimis cumpărătorilor. Nu, nu ne referim la iPhone Xs, cu toate că și acesta pare captivant. Cel puțin în piața de telefoanelor de gaming, ASUS ROG Phone, probabil, e cireașa de pe tort la capitolul funcționalitate, ambiție și design. După luni de așteptare, ASUS este în sfârșit gata să-și vândă smartphone-ul, cel puțin în Taiwan, iar detaliile sunt la fel de nebunatice precum telefonul însuși. Kitul de review „ASUS” pentru mass-media include atât de multe lucruri încât întregul pachet trebuie să fie expediat într-o valiză.

În realitate, nu mulți vor cumpăra toate accesoriile, mai ales din cauza prețurilor. Dar dacă o vor face, vor reuși să obțină totul într-o valiza special concepută, care se vinde și separat. Ar putea părea ceva ciudat dar e o strategie de marketing nemaivăzută în ceea ce privește smartphone-urile, iar a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate