Telekom de Germania – Cel mai varza provider

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe LaGramada

De mircuri, 30.05.2018 , de pe la ora 12:00, serviciul Telekom (internet, telefonie. entertain) a cazut. Fara nici un avertisment din partea mogulilor. De 3 zile stau pe intuneric, folosind date mobile sa scriu acest articol. Nici nu vreau sa va imaginati ce nervi am eu acum in mine.

Daca suni la ei, iti spun sa urmezi pasii de pe pagina de ajutor al site-ului lor si atat. Ba unii dintre operatorii de serviciu, iti mai inchid si telefonul in nas atunci cand incepi sa ii musterezi. Platesc 80€ lunar pentru acest serviciu si cred ca am tot dreptul sa mustrez orice angajat Telekom atata timp cat serviciul prestat de dansii nu este pe placul meu.

 

Traiesc in Germania de 8 ani, acolo unde voi credeti ca umbla cainii cu colaci in coada (asta nici macar nu au caini maidanezi) si totusi, nemtii sunt cel mai prost organizati pe partea media. Un provider de internet bun gasesti de la 40€ in sus si nici ala nu iti ofera cine stie ce facilitati.

Internetul mo...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate