Terapia CranioSacrală la copii

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Lumină și îngeri - AstharMaia
  În general terapia pentru copii durează mai puțin și e posibil să fie efectuată într-o manieră mai puțin convențională, adică pe podea, într-un loc de joacă, sau oriunde copilul se simte mai confortabil.  Cu cât atmosferă va fi mai puțin asemănătoare cu un cabinet medical, cu atât copilul va fi mai relaxat.  Tratamentul se poate adresa multiplelor probleme legate de bolile copilăriei și de alte disfuncții: Bolile copilăriei (pojarului, oreionului, varsatului de vânt etc.) – terapia CranioSacrală  poate fi utilizată eficient în vederea scăderii febrei și a trecerii mai ușoare a copilului prin majoritatea acestor stări specifice bolilor. Se întărește sistemul imunitar și se mobilizează sistemul nervos autonom, astfel încât imunitatea corpului să fie stimulată.  Alergii – respiratorii, alimentare  Colici, probleme digestive și de eliminare – sunt corectate prin terapia CranioSacrală  ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate