Terapia vampir – Cum sa scapi definitiv de cosuri si de semnele post-acneice

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Un blog de Ionut Cosmin

Acneea este o afectiune larg intalnita in zilele noastre, atat la femei, cat si la barbati. Exista persoane care de-a lungul vietii se confrunta cu aparitia unui simplu cos, care dispare la fel de repede cum apare. In alte cazuri si cele mai multe de altfel, acneea ia amploare si reapare la intervale neregulate de timp, oferind un aspect inestetic sau chiar pustule dureroase, pline cu lichid si toxine. Majoritatea fetelor reparca aparitia acneei fie de la varste fragede, fie odata cu aparitia menstruatiei.

Spargerea cosurilor nu e o solutie, deoarece vasele de sange prezente in structura fetei se pot sparge datorita presiunii exercitate sau pot ramane semne greu de tratat sau imposibil, instalandu-se in acelasi timp si roseata. Practic tenul risca sa capete un aspect mult mai degradat si mai greu de vindecat.

Toti cei care se confrunta cu acnee au incercat cel putin odata un tratament extern care vindeca sau reduce in linii mari atat acneea in sine, cat si s...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate