Test Drive Hyundai i30 1.4T-GDi 140CP 7DCT 2017 [Video Review]

Ca oricarui om cu scaun la cap, si noua ne place foarte mult cand producatorii auto fac lucruri corecte din punct de vedere al raportului pret/calitate. Hyundai este unul din acesti producatori care a demonstrat in ultima vreme ca poate oferi calitate fara cusur, impresionand prin modul in care au avansat in ultima vreme. Daca mi-ar fi spus cineva acum 10 ani ca Hyundai va fi unde este acum, i-as fi ras in fata. Sud coreeni continua sa ne uimeasca si cu modelul i30, o masina cu un pret bine gandit si cu o gramada de dotari. In ciuda punctelor in minus, cum ar fi cutia dublu ambreiaj in 7 trepte care nu este cea mai buna din lume, Hyundai i30 ramane o masina excelenta, asa cum crede si invitatul nostru de azi, Nono Semen! Va uram vizionare placuta!

Vezi alte teste cu modele HYUNDAI: Click aici!

Cauti un HYUNDAI? Completeaza formularul si te ajutam s

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate