Test Drive Volvo V90 Cross-Country 2017 [Video Review]

Cand am testat noul Volvo S90 (vezi testul aici!), intreaga mea perceptie despre industria auto moderna s-a cam schimbat: la fel ca multi altii, si eu eram convins ca germanii si japonezii sunt cei care nu au seaman pe lume cand vine vorba de construit masini. Dupa Volvo S90 am realizat ca suedezii s-au cam enervat si vin tare din urma! Constructorul ce pune accent pe siguranta a primit un important plus de capital chinezesc, astfel ca acum isi permite sa iasa pe piata cu modele precum S90, V90 si XC90.

Atentia obsesiva la detalii si confortul excelent cu siguranta vor fi principalele motive pentru care cumparatorii vor alege sa plece de la germani/japonezi si se vor indrepta cu mare incredere catre suedezi. Pentru singura diferenta dintre S90 si V90 este portbagajul si deoarece aveam deja review la S90, am decis ca V90-ul sa aiba

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate