Test recrutare Retail- Retail exerciții In-Tray

Recrutarea având la bază  valorile și cultura organizațională se dovedește a fi din ce în ce mai importantă.

Testele noastre bazate pe  valori și cultură organizațională specifice domeniului Retail aduc în fața candidaților scenarii din activitatea zilnică specifică  și se concentrează pe capacitatea candidatului de a lua decizii.

Dacă recrutați pentru o poziție din domeniul retail atunci evaluările noastre din acest modul sunt exact ce aveați nevoie pentru a vă asigura că viitorii angajați au calitățile necesare unui astfel de job.

Competențe măsurate: Planificare Organizare Comunicare Relația cu clienții Persuasiune   Este o metodă rapidă, eficientă ce vă va oferi încredere în luarea deciziilor în procesul de selecție al candidaților.

 Doriți să aveți angajați mai bine pregătiți? Oferiți-le competențele necesare pentru a-și îmbunătăți activitatea zilnică.

Prezentare g...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate