Teste recrutare Call Center

De regulă procesul de recrutare pentru call center are caracter repetitiv și implică un volum mare de aplicanți. Studenții îl consideră o variantă bună pentru un part-time job și o soluție bună pentru un debut de carieră.

Ești 100% sigur că cei care aplică pentru un post în call center au abilitățile necesare de comunicare cu clienții?  Vrei să crești gradul de retenție selectând cei mai buni candidați ?

Platforma Skillsarena îți pune la dispoziție teste online prin intermediul cărora poți testa abilitățile specifice ale candidaților, cum ar fi : testarea nivelului real al competențelor,  nivelul aptitudinilor lingvistice – limba străină, aptitudini de introducere date, proceduri customer service, atenție la detalii, gestionarea reclamațiilor, call center management etc.

Doriți să întocmiți simplu și rapid o listă scurtă a candidaților ideali? Vreți să evitați consecințele unei decizii greșite în procesul ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate