Testele neuropsihologice

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Neuropsihologie in Romania
Ce sunt testele neuropsihologice?
Testele neuropsihologice sunt efectuate în timpul unei evaluări neuropsihologice pentru a determina funcția cognitivă a unei persoane. Personalul medical calificat operează testele într-un mediu structurat. Testele neurocognitive evaluează demența și leziunile organice ale creierului care pot afecta capacitatea unei persoane de a lua decizii și de a funcționa în timpul activităților zilnice.
Există multe teste neuropsihologice disponibile pentru profesioniștii din domeniul medical pentru a determina capacitatea cognitivă a unei persoane. Datele colectate din teste pot fi folosite pentru a arăta competența pentru deciziile legale și medicale și pentru a vedea dacă o persoană poate trăi independent. Spitalele utilizează, de asemenea, teste neuropsihologice pentru a determina dacă o persoană este un bun candidat pe...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate