The Bat! v8 atinge o nouă dimensiune în viteză și stabilitate

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe IT MOLDOVA

Compania Ritlabs este mîndră să prezinte versiunea nouă a programului poștal, popular pe piața mondială „The Bat!” – v8.0, cu îmbunătățiri semnificative la capitolul vitezei de funcționare și stabilității generale.

Conform comunicatului de presă al companiei, noile modificări țin de utilizarea eficientă a procesoarelor moderne, editarea avansată a scrisorilor, și funcționarea rapidă și stabilă.

Versiunea pe 64 de biți a lui The Bat! acum folosește extensiv setul de instrucțiuni AVX-512, suportat în prezent de Intel Xeon Phi x200 (Knights Landing) lansat în 2016 și următoarele procesoare lansate in 2017: Skylake-X Core i7 (7800X, 7820X) și modelele i9, Skylake-SP (Xeon Bronze/Silver/Gold/Platinum).Versiunea pe 32 de biți a programului The Bat! funcționează acum chiar și pe calculatoarele foarte vechi cu procesoare care...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate