The Witcher are toate șansele să ajungă cel mai popular serial difuzat vreodată pe Netflix! 76 de milioane de abonați interesați de producție

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe BETIT – Stiri IT si Tehnologie

La nivel global, nu mai puțin de 76 de milioane de abonați au așteptat cu sufletul la gură să-l vadă pe britanicul Henry Cavill, transformat în The Witcher, cum măcelărește tot felul de monștrii. Această informație este cuprinsă într-o scrisoare pe care pe care Netflix a trimis-o tuturor acționarilor săi. Iar ca să poți să-ți dai seama ce înseamnă acest lucru, gândește-te că ultimul episod al serialului Game of Thrones, unul din cele mai urmărite și îndrăgite seriale din întreaga lume în deceniul trecut, a fost vizionat de 19 milioane de oameni.

Ce înseamnă numerele astronomice cu care se laudă cei de la Netflix când vine vorba de filmul The Witcher?

Fără îndoială, The Witcher este un film excelent! Lăsând la o parte conceptul care a cucerit inimile a milioane de fani în întreaga lume, modul în care este filmat și transformarea actorilor principali, în special a lui Henry Cavill, a ținut în casă multe persoane care ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate