THQ Nordic cumpără Saber Interactive într-un deal ce valorează 525 de milioane de dolari

Dacă numele Saber Interactive nu îți spune nimic, probabil că portul pentru Nintendo Switch al jocului The Witcher 3 și World War Z s-ar putea să aprindă niște beculețe în memoria ta. Este vorba chiar de compania datorită căreia ne putem juca The Witcher 3 pe Nintendo Switch, reunind prin această realizare într-un singur grup fanii jocului și pe cei ai dispozitivului, dar și cei care i-au impresionat anul trecut pe toți amatorii de jocuri apocaliptice lansând World War Z pentru Microsoft Windows, PS4 și Xbox One.

Grupul Embracer, deținut de compania mamă THQ Nordic, a cumpărat Saber Interactive pentru o valoare inițială de 150 de milioane de dolari la care se adaugă suma maximă de 375 de milioane de dolari în funcție de câștiguri. La momentul actual Saber Interactive deține șase birouri și are un număr total de peste 600 de angajați.

Prin această mișcare, Saber Interactive va deveni cel de-al cincilea grup...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate