Tinuta seducatoare

Sunt deseori intrebata care este tinuta mea ideala pentru prima intalnire, probabil din cauza ca intalnirile le provoaca femeilor atat de multa anxietate si am avut parte de cel putin o astfel de experienta in viata. Exista ata de multe situatii in care o anumita piese vestimentara pur si simplu nu se potriveste. Nu as purta niciodata o fusta scurta la bowling, desi, daca un barbat m-ar invita la bowling la prima noastra intalnire, m-as mai gandi o data daca accept sa ma mai vad cu el. Prin urmare, hai sa plecam de la premisa ca barbatul te invita la cina.

In acest caz, as opta pentru o tinuta simpla si moderna: o rochie vaporoasa, draguta, stransa in talie. Alege o rochie dintr-un material moale, natural, usor strans pe coapse.

Iti doresti ca partenerul tau sa-si aminteasca de tine, nu de tinuta ta Gucci, luata direct de pe podiumul de prezentare, asa ca nu purta ceva ultimul racnet. Moda este facuta pentru a-ti completa si a-t...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate