Tipuri de curele pentru ceasuri

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blog Ceasuri Shop
Ce tip de curea este bine sa aiba ceasul meu?

O intrebare pertinenta, mai ales in conditiile in care pe piata exista foarte multe modele de ceasuri prevazute cu bratari sau curele din cele mai variate materiale. La o scurta privire pare ca toate sunt bune, toate arata bine, astfel ca aceste criterii „superficiale” nu sunt suficiente pentru a face o departajare clara intre un tip sau altul de curea. Fie ca sunt ceasuri ieftine sau scumpe, cureaua trebuie sa fie comoda, placuta la atingere si in acelasi timp sa asigure siguranta si stabilitate.

Curele din piele

Curele din piele. Curelele de ceas din piele sunt foarte elegante. Altfel spus, acest tip de curea – fie ca este din piele simpla, din piele de crocodil, sarpe, stantata sau nu, cu diverse cusaturi ori nu – se regaseste cu precadere la ceasurile care au un design mai potrivit mediului business sau of...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate