Titulescu apartament mobilat si utilat

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in zona Titulescu, Pasajul Basarab. Apartamentul se afla la etajul 10, este decomandat, renovat si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Cu o suprafata utila de 54 mp, apartamentul se compune din hol la intrare, baie si bucatarie, al doilea hol al apartamentului ce face accesul catre dormitor si sufrageria cu iesire in balcon. Mobilierul este de buna calitate, bucataria este echipata cu frigider, aragaz, hota, filtru cafea, prjitor de paine, masina de spalat rufe. Tamplaria este din pvc cu geam termopan, usa metalica la intrare, aparat de aer conditionat atat in dormitor cat si in sufragerie. Apartamentul este aproape de mijloacele de transport in comun inclusiv de statia de metrou Basarab., http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/09/1inchireire-apartamente-Banu-Manta-Titulescu-IMONORD-by-OLIMOB-www.olimob.ro26.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/titulescu-apartament-mobilat-si-utilat/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate