Titus Andrei și un celebru șlagăr reluat într-o formă inedită de o mare artistă

Doar aici la Radio Romania poți auzi, prieten cunoscut și necunoscut, cântece de odinioară, serenade cu farmec, savoare și acel nu știu ce care le plasează în afara timpului nostru, cum frumos zis-a cronicarul. 1935. Cunoscutul cuplu umoristi Stroe și Vasilache, cel ce lansa în 1929, celebrul semnal “Alo, alo, aici e radio” prezintă la teatrul Alhambra, alături de apreciata artistă a vremii, Siri Vasiliu, mama actorului de comedie, Ovidiu Teodorescu, prezintă spuneam, un scatch din care spectatorul reținea instantaneu fermecătoarea melodie “Mi-a șoptit o viorea/C-ai să-mi dai inima ta/Trurli, dragă”. Succes mare. O înregistrează imediat la casa de discuri Odeon marea vedetă a acelor ani Tit Botez, se aude întruna la radio, se cântă peste tot, pentru un timp dispare, dar în 1969, Mihaela Mihai relansează acest șlagăr la “Cerbul de aur” ca apoi, după revenirea din Franța, anii ’90, să-l prezinte publicului după modelul “Mambo no 5”.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate