☔ Toamna și imunitatea

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Când vine toamna, simt că îmi scade imunitatea. Poate este de la frig, poate de la oamenii care își suflă nasul și strănută în jur, poate de la ploia rece, poate de la hainele copiilor ude de la atâta sărit prin bălți (că le ajunge apa până la ochi). Habar n-am. Dacă vara petrec mult timp afară și simt că mă încarc de vitamina D de la razele soarelui (deși avem nevoie doar de câteva minute pentru necesarul zilnic), toamna se întâmplă să stau și o zi întreagă în casă. Rar. Dar se întâmplă. Reintrarea copiilor în colectivitate îmi produce o mică stare de anxietate la gândul că sunt copii noi care vin cu virușei noi. Chiar dacă sunt doar purtători.

Dar nu pot lăsa aceste gânduri să îmi influențeze starea de spirit. Și mai ales pe cea a familiei. Toamna vine cu aerul revigorant și emoția începuturilor. Sunt vibrații care îmi hrănesc felul activ de a fi, dar care mă consumă totodată, dacă l...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate