Top 10 cele mai bune filme văzute în 2017

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Filme si Carti

2017 a trecut, e timpul să facem ceva bilanțuri, mi-am zis în ultimele zile ale anului trecut, așa că am trecut la inventarierea filmelor și cărților, pe care le țin pe două albume distincte pe Facebook. Dacă anul trecut spuneam că a fost un an slab din punct de vedere cantitativ (doar 101 filme), anul acesta nu s-a schimbat mare lucru. Statistica ar fi stat chiar mai slab dacă, la finalul anului, nu aș fi avut acces la Netflix, și nu aș fi plusat cu încă aproximativ 20 de filme și seriale. Rezultat final: 103 filme văzute în 2017.

Puține văzute în cinematograf, majoritatea văzute în liniște domiciliului pe canalele alternative obișnuite, respectiv Netflix, HBO Go și Cinepub.ro, câteva seriale faine (chiar multe pentru standardele mele), multe clasice, câteva noi. Ca de obicei, un top sincer și subiectiv, plăcere personală și poveste. În top 10 sunt opt filme de nota 10 și două de nota 9,...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate