Top 10 cele mai bune filme văzute pe Netflix în decembrie 2017

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Filme si Carti

Acesta este un top nou, care nu a mai existat pe blogul nostru, dar odată ce a apărut în viața mea (a noastră) Netflix România, simt nevoia să fac și un astfel de top. Măcar pentru perioada în care voi avea abonament la Netflix, ceea ce preconizez să se întâmple pentru cel puțin câteva luni. Îmi place această platformă pentru că este una prietenoasă (lucru pe care l-a preluat, cumva, și HBO Go), are filme și seriale pentru toate gusturile și, în plus, are filme clasice foarte bune.

Am ales pentru acest top de decembrie filmele care mi-au plăcut cel mai mult, cu prezentările pe care le-am scris atunci când le-am văzut și cu o notă, care reflectă părerea mea despre respectivul film, felul în care am perceput imaginea, scenariul, interpretarea și sentimentele care mi le-au generat. În plus, caut impresii și recomandări la prietenii mei, iar unii d...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate