Top 10 Fapte Fascinante Despre Belarus

În ultima vreme, Belarus a fost foarte mult în atenția presei, ceea ce i-a făcut pe mulți occidentali să se întrebe despre această țară. La urma urmei, nu este la fel de cunoscută ca alte națiuni europene, ceea ce face ca mulți să știe puține lucruri despre ea.

Această listă își propune să evidențieze unele dintre cele mai interesante fapte despre această țară, concentrându-se pe istoria sa și pe oamenii care trăiesc acolo.

Aceste zece fapte nu acoperă tot ceea ce ar trebui să știți despre Belarus, dar este un loc excelent pentru a începe să învățați despre această țară fascinantă.

10. Belarusul este relativ nou

Ca peste tot în Europa, Belarusul este populat de foarte mult timp. Oamenii au trăit acolo și au dezvoltat cultura unică a zonei timp de multe secole, dar națiunea care se numește Republica Belarus este relativ nouă.

Țara pe care o cunoaștem astăzi sub numele de Belarus s-a declarat națiune in...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate