Top 18: fotolii pe care nu le-ai vazut in viata ta

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Topy

Vrei sa renovezi interiorul casei tale dar iti doresti in acelasi timp sa vii cu ceva inedit si original? Iata in acest caz o selectie de fotolii pe care nu le-ai vazut in viata ta care sa te inspire. Cum ar fi deci sa te asezi pe un fotoliu in forma de păianjen, cu 8 picioares ca de paianjen, cu o silueta rotunjita si amenintatoare? Cu siguranta ca cei cu fobii pentru aceasta specie vor spune pas.

Dar despre fotoliile sub forma de mana sau de cele care au forme de insecte ce spui? Dar de un Harley Davidson la tine in sufragerie ce zici? Poti incerca si tu sa reciclezi vechi motociclete si sa le transformi in cele mai originale fotolii. Sau daca vrei sa ai impresia ca stai cocotat pe un nor la tine acasa, poti incerca un fotoliu impodobit cu pompoane de sus pana jos. De unul care imita scheletul uman ce zici? Creepy sau original? Ramane de vazut.

Top 18: fotolii pe care nu le-ai vazut in viata ta

Daca vrei sa obtii o ambianta mai rustica la tine acasa, nimic nu se co...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate