Top 3 aparate foto DSLR sub 3000 de lei

Aparatele foto DSLR au început să aibă un preț destul de ridicat în ultima vreme, însă, asta nu înseamnă ca nu mai există DSLR-uri accesibile care încă fac o treaba excelentă.

În continuare ne vom uita la 3 dintre cel mai bune aparate foto DSLR când vine vorba de raportul calitate / preț sub 3000 Lei.

Vom începe cu o alegere clasică a începătorilor în ale fotografiei, camera foto la care ne vom uita fiind Nikon D5300. Acesta poate fi găsit la prețul de 2500 de Lei la pachet cu un obiectiv 18-55. Vom preciza și faptul că în acest top toate aparatele vor avea prețul variantei kit afișat, din cauza faptului că majoritatea începătorilor nu au deja un obiectiv. Camera foto Nikon D5300 facilitează un senzor de 24 de megapixeli care poate face cadre statice la rezoluția maximă de 6000 x 4000 și poate înregistra video la rezoluți...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate