Top 5 zodii cu noroc în luna Februarie: Balanță…

Pe lângă sănătate, spunea cineva că ai nevoie și de noroc. Lumea spune că „norocul ți-l mai faci și cu mâna ta”, dar poți să te și naști cu el. Când vorbim despre noroc, înțelegem ideea de noroc în dragoste sau noroc la bani. Lăsând ipocrizia la o parte, tuturor le prinde bine un gram de noroc, iar luna februarie va aduce noroc din plin pentru nativii din următoarele cinci zodii.

RAC

Semn de Apă și aflat sub protecția Lunii, Racii sunt caracterizați ca personalități foarte sensibile și ambițioase, însă nu încerca să enervezi un Rac, pentru că nu iartă și este foarte orgolios. Fiind patronat de Lună, dezvoltă o sensibilitate aparte și mereu va lua decizii cu inima. Ambițios din fire, Racul va face orice îi stă în putere să își atingă scopul, prin orice mijloace. Racii vor pune mereu sentimentele pe primul plan și vor căuta mereu siguranța. Sunt foarte familiști și nu le place să fie dați la o pa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate