Top 7 produse pentru o locuinta inteligenta de sarbatori

  • Postat în IT
  • la 14-12-2017 11:00
  • de Mihai V
  • 504 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe New Edition News

Odata cu cresterea numarului de dispozitive care se conecteaza la reteaua wireless de acasa, de la telefoane, tablete, laptopuri, la televizoare si becuri inteligente, nevoia unei solutii stabile si sigure este tot mai mare.TP-Link, furnizorul numarul unu de solutii de retea pentru clienti finali, recomanda cateva dispozitive de retea si din categoria smart home pentru cei care doresc sa isi innoiasca locuinta de sarbatori si sa o transforme intr-una inteligenta.

In centrul oricarei retele wireless sta routerul. Insa o inovatie a domeniului pe care TP-Link o are in portofoliu de la inceputul acestui an este sistemul Wi-Fi whole home cunoscut si ca solutie de retea de tip mesh. Avantajul folosirii acestei solutii fata de un router este aria mult mai mare de acoperire si faptul ca are cea mai avansata securitate. Astfel, cu cele trei dispozitive incluse in pachet, Deco M5 ofera o retea wireless stabila pe o suprafata de 418 mp, indiferent de configuratia locuintei, de materia...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate