Tot ce trebuie sa stii despre aparatul dentar

Anomaliile maxilo-faciale nu sunt rare. Pozitia gresita a dintilor sau malocluzia sunt tratate inca din cele mai vechi timpuri. Insa, doar medicii contemporani au reusit sa elimine majoritatea anomaliilor fara a apela la o interventie chirurgicala. Sistemele moderne ale aparatelor dentare permit remedierea defectelor  dentitiei la orice varsta. Un aparat dentar este un element ortodontic fix pentru refacerea (ocluzia) dintilor. Un aparat dentar este realizat strict individual, cu o precizie ridicata, in functie de forma maxilarului. Aparatul dentar este fixat pe dintii curbati cu ajutorul incuietorilor speciale. Capetele arcului sunt fixate pe partile laterale cu o anumita tensiune, pe care medicul o poate regla in fiecare caz. Datorita presiunii constante, focalizate, dintii se misca treptat intr-o anumita directie, ocupand pozitia dorita.

Indicatii pentru corectare

Corectia dentitiei se efectueaza nu numai pentru a elimina defectele cosmetice negative. Princi...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate