Tour operatorul Need Tour Antalya ajunge pe piata din Romania

  • Postat în IT
  • la 18-12-2017 15:39
  • de Mihai V
  • 436 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe New Edition News

Need Tour, tour operator cu renume in Turcia s-a lansat pe piata de turism din Romania si a prezentat in fata a 300 de parteneri noutatile si planurile sale in cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc intre 15 si 17 decembrie, la Poiana Brasov.Ingloband servicii complete, prompte si de calitate, cu o abordare complexa si o expertiza turistica dovedita, Need Tour Romania isi propune sa duca experienta calatoriei la un alt nivel.

De-a lungul timpului, Need Tour a transformat calatoriile in experiente unice, personalizate pentru dorintele fiecarui client, oferind pachete exclusiviste si corporate dar si produse pentru segmentul mid-level, cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu peste 10 ani de experienta in turismul din zona balcanica. Compania estimeaza ca, in 2018, peste 12.000 de clienti vor ajunge in Turcia prin patru curse charter, ce vor decola saptamanal din Bucuresti, Cluj, Oradea si Suceava, si peste 3.000 cu pachete individuale, beneficiind, astfel, de ofert...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate