Traversand spre altceva

         Nu stiu cine a iesit mai sifonat dintre noi din asa zisa relatie la distanta pe care amandoi am lungit-o pana de aproape 1 an si jumatate. Imi promisese ca o sa se schimbe pentru noi, la o a doua sansa. Exact inainte sa vina in Romania, a aratat ca nu se poate schimba si a stricat totul. Definitiv de data asta.
         Nu m-as fi asteptat ca un om ca el sa se poate comporta astfel. Hartuirile pe care mi le-a facut in viata privata si profesionala, dupa ce am intrerupt brusc orice cale de comunicare, recunosc ca m-au afectat. Sper ca el considera ca a iesit invingator si cu capul sus, comportandu-se astfel fata de mine.
         Sunt acum pe o punte fragila in drum spre malul celalalt. Cred ca am nevoie doar de o mana de ajutor si o imbratisare calda, ca sa sper ca va fi mul

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate