Trei ani l-am folosit pe Ceausescu pentru economie la energie, acum merg pe solutiile lui Luca

Stau si ma intreb ce ganditi voi cand cititi acest titlu? Trei ani l-am folosit pe Ceausescu pentru economie la energie, acum merg pe solutiile lui Luca. Sigur o sa spuneti ca prima parte se intampla inainte de revolutia din decembrie 1989! Gresit! S-a intamplat in ultimii aproape trei ani. Mai exact, in perioada octombrie 2015 – aprilie 2018. Ei bine, stiu ca sunteti curiosi, asa ca trec rapid la a va povesti pataniile mele legate de economie la energie.

Nu a trecut o luna de la aniversarea de 10 ani (2015) a lui Luca, baiatul meu cel mare si primesc o intrebare foarte interesanta: „Tati, cum era pe vremea lui Ceausescu? Cum era viata?”. Raspunsul meu a fost un soc si pentru mine: „Luca, vrei sa-ti povestesc sau vrei sa-ti arat?”. Destul de neinspirat la acea varsta, Luca a cerut sa-i demonstrez. „Bine, tata! O sa-ti construies...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate