Trei jocuri Resident Evil vor fi lansate pe Nintendo Switch anul viitor

Deoarece s-a lansat cam târziu în rândul consolelor, nu este deloc surprinzător faptul că Switch a devenit o platformă atractivă pentru jocurile existente. Încă de astăzi, putem număra Capcom ca fiind unul dintre dezvoltatorii ce au decis să-și aducă jocurile mai vechi pe Switch. Compania a dezvăluit că nu va aduce anul următor unul, dar trei jocuri Resident Evil o vor face numaidecât.

Din păcate, încă nu avem prea multe detalii despre aceste porturi, dar știm care dintre vasta bibliotecă Resident Evil se va lansa în curând. Aceste titluri sunt Resident Evil, Resident Evil 0 și Resident Evil 4. Toate jocurile au apărut pe consolele Nintendo în trecut, astfel încât porturile lor trebuie să se adapteze și tehnologiei din prezent deoarece există o cerere considerabilă din partea utilizatorilor.

Capcom a dezvăluit știrile într-un post de pe

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate