Trei modalitati de a prepara o cafea buna acasa

Desi intalnim la tot pasul espressoare automate stradale, magazine unde se vinde cafea proaspat preparata, cafenele pentru toate gusturile si momentele importante, cei mai multi conumatori de cafea aleg sa pregateasca aceasta bautura acasa. Chiar daca ti-ai gasit metoda preferata de a pregati cafeaua, putina diversitate nu strica niciodata, asa ca ar putea sa iti placa una din sugestiile noastre de mai jos.

Cafea la ibric

Aceasta metoda de preparare a fost si ramane in continuare cea mai des folosita. A pregati o cafea la ibric este deopotriva simplu si la indemana. Pentru ca bautura din ceasca ta sa fie mai aromata si mai savuroasa, este de preferat sa folosesti o cafea boabe de calitate, precum Lavazza Qualita Oro, pe care sa o rasnesti chiar tu inainte de preparare. Vei simti diferenta!

Cafea la filtru

Desi a mai pierdut din popuparitate odata cu aparitia pe piata...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate