Trenurile electrice cu baterii sunt o soluție pentru liniile neelectrificate

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Autogreen

Alstom face următorul pas în era mobilității inteligente și va fabrica trenuri electrice alimentate cu baterii. Până în anul 2023, Alstom va livra 11 trenuri electrice cu baterii ce vor fi utilizate pentru transportul pasagerilor pe ruta Leipzig – Chemnitz din Germania. Trenurile electrice Alstom au o autonomie de până la 120 km și o viteză maximă de până la 160km/h, atunci când sunt alimentate de baterii. Capacitate de transport va fi de 150 de locuri.

Siemens propune modelul Siemens Desiro ML, un prototip de ramă alimentată cu baterii, ce a primit autorizarea de a circula în serviciul OBB. În țara noastră, ROMANIA EUROEST Constanța, împreună cu INDA Craiova, au dezvoltat prima locomotivă electrică românească, cu acumulatori Li-Ion, numită LEA-001. Locomotiva este radio-comandată și va fi folosită la manevrarea vagoanelor de marfă.

Alstom Coradia Continental

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate