Trufe din cartea lui Elif Shafak

Cele 40 de legi ale iubirii

25. Nu-ți mai faci griji din pricina iadului și nu mai visa la rai, căci amândouă sunt chiar înlăuntrul clipei de-acum. De fiecare dată când ne îndrăgostim, ne înălțăm la rai. De fiecare dată când urâm, pizmuim sau ne înfruntăm cu cineva, ne rostogolim drept în flăcările iadului.

26. Lumea e o singură ființă. Toți și toate sunt legate între ele printr-un păienjeniș de povești. Fie că ne dăm seama ori nu, suntem prinși cu toții intr-o discuție tăcută. Vorbele care ne ies din gură nu pier, ci sunt păstrate veșnic în întinderea necuprinsă a lumii și se vor întoarce odată la noi.

27. Dacă cineva nutrește gânduri urâte despre tine, să spui despre el vorbe la fel de urâte nu faci decât să înrăutățești lucrurile și astfel vei fi prins într-un cerc vicios.

Din categoria:

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate